На 26-ти февруари станахме свидетели на 89-та церемония по връчването на филмовите

...
На 26-ти февруари станахме свидетели на 89-та церемония по връчването на филмовите
Коментари Харесай

Да водиш Оскарите е като да правиш любов с жена ~ За бляскавата церемония, думата имат актьорите

На 26-ти февруари станахме очевидци на 89-та гала по връчването на филмовите награди „ Оскар ”. От блестящата сцена на Dolby Theatre научихме доста неща – че Никол Кидман не може да ръкопляска вярно, че деколтето на сестрата на Раян Гослинг е по-голямо, в сравнение с е нужно, че самият Гослинг няма срещу да целуне непозната жена, спечелила билет за шоуто минути преди началото, че Уорън Бийти можеше да мине и без серпантина за очи, само че най-много, че артистът няма никаква виновност за грандиозното крушение при оповестяването на „ Най-добър филм ”. И по този начин, тра-ла-ла, Холивуд потвърди, че на влиятелната му сцена всичко е допустимо. Навярно Доналд Тръмп е потръпвал в сладко наслаждение, гледайки тия по този начин мощно надценени артисти ☺

Какво са споделяли известните герои и водещи на авторитетното кино събитие пред годините, споделяме с вас.

Добре пристигнали на 77-те и последни Оскари!
Крис РОК, откривайки церемонията през 2005 година

Да водиш Оскарите е като да правиш обич с жена. Това е нещо, което мога да си разреша единствено, когато Били Кристъл е отвън града.
Стив МАРТИН, водещ на церемониите през 2003 и 2010 година със задявка към Кристъл – различен популярен водещ на Оскарите

Живея в Испания. Оскарите са нещо, което дават в неделя вечер по малкия екран. Всъщност, много късно през нощта. Затова не гледаш, просто прочиташ новините на идната заран, с цел да схванеш кой печели и кой губи.
Хавиер БАРДЕМ

За американските режисьори Оскарите са нещо мистично. За мен, това беше като огледало на фантазиите ми от времето, когато бях млад и мечтаех за Холивуд.
Бернардо БЕРТОЛУЧИ

Не създаваш филми поради „ Оскар ”.
Мартин СКОРСЕЗЕ

На Оскарите, в случай че не подкрепиш „ 12 години в иго ”, афишират те за расист. Трябва да си доста деликатен в приказките си. Аз имам лично виждане и мнение, което не е задушевно признато от мнозина, само че това не значи, че съм расист или фашист. Нямам такива случаи в биографията си.
Гари ОЛДМАН

Повечето от филмите, номинирани за „ Оскар ” ме карат да задрямвам.
Матю ВОН

Горките Оскари – постоянно са унищожени от медиите.

Мисля, че в случай че смяташ да правиш филм с желанието да спечелиш „ Оскар ”, в действителност си на напълно неверен път.
Никалъс КЕЙДЖ

Най-важното нещо е да продължиш да бъдеш себе си. В деня след Оскарите, ти би трябвало да продължиш с живота си. Да останеш почтен и правилен на себе си.
Роберто БЕНИНИ

Моята майка постоянно бе безусловно уверена, че ще стана прочут. Дори вярваше, че ще печеля „ Оскар ”. Всъщност аз непрекъснато одобрявах „ Оскар ” с формата на бутилка кетчуп пред погледа на майка ми в кухнята. „ Бих желал да благодаря на Академията ”, споделях аз, държейки бутилката.

Снимки: Los Angeles Times, Pinterest, The Popcorn Reel, gbtimes.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР